On my way to South Africa

( ENGLISH text below) Als je dit leest hang ik ergens in de lucht. In een vliegtuig welteverstaan, onderweg naar Zuid-Afrika. Eindelijk is het zover en kent de buzz van de laatste weken op sociale media zijn hoogtepunt. De vlucht is er eentje van het type “eindeloos“, namelijk 13 uur met een korte tussenstop van 2 uur. Gelukkig gaat dit alles vooraf aan mijn favoriete bezigheid, zijnde shoppen op de luchthaven. Ik heb gewerkt in de luchtvaartsector dus ik ken de luchthaven in Brussel “preeeeetty good” maar toch, het blijft iets om naar uit te kijken. Maar ik wijk af… Zuid-Afrika dus. Enkele maanden geleden werd ik benaderd door het team van African Horse Safaris met de vraag of ik interesse had in een unieke ervaring te paard in Zuid-Afrika. Euhm…JA! Nu zijn er al tal van fantastische projecten op mij af gekomen door het schrijven van deze blog, heb ik al vaak mogen reizen en exclusieve locatie mogen bezoeken, maar dit is, laten we het samenvatten als “het hoogtepunt” van 2016. De komende dagen ga ik dus op Safari te paard en ik neem jullie mee, althans virtueel 🙂 Volg dus zeker alle social media kanalen en hou de blog in de gaten voor de laatste updates!  Alvast een dikke merci aan het team van African Horse Safaris en Turkisch Airlines. En oh ja, nog een klein detail, alle posts van Zuid-Afrika zullen uitzonderlijk ook in het Nederlands verschijnen.Escape white bag camera and laptopWhile you are reading this blog post, I am on my way to South-Africa! A 9000 km journey and a 13 hours flight. Luckily I will have a short layover in Istanbul to stretch my legs and get off the plane for a short time. Finally all the buzz of the latest weeks come to live and the time is come to start an incredible adventure. The upcoming days, I will be going on a Horse Safari with the team of African Horse Safaris and it’s an understatement to say I’m pretty excited for this trip! Make sure you don’t miss any update and follow our social media channels! I will be posting daily so you can be a part of this adventure.

www.africanhorsesafaris.com

Instagram African Horse Safaris

Instagram Equestrian Lifestyle

Snapchat Equestrian Lifestyle 

Youtube Equestrian Lifestyle 

 

 

Share:

1 Comment

  1. November 26, 2016 / 1:13 pm

    I can t wait for the pictures of south africa. To see if reality differs from blogging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *