Horse Safari Day 3

Vandaag ontdekken we de neushoorns! Op onze eerste rit te paard hadden we er al enkele gespot, maar vandaag rijden we samen met onze gids naar een verborgen locatie waar we deze geweldige dieren van zeer nabij kunnen observeren.  Today is rhino day!Rhino horse rhino horse
Enkele weken geleden is er een kleintje geboren. Een bezoek aan deze baby is vandaag onze missie! De oprichters van Ant’s Hill & Ant’s Nest (Ant & Tess) zijn pioniers in de bescherming van de neushoorn en zij doen er alles aan om de dieren uit handen van de stropers te houden. Vandaag heb ik een exclusief interview met Tess. Zij vertelt over haar missie om de neushoorn te beschermen en haar inspiratie om van de lodges een echt paradijs te maken. (interview later online)

We already saw some rhinos on our first day horse safari, but today we are going to visit Ant & Tess’ place, the founders of Ant’s Hill & Ant’s Nest. True entrepreneurs and pioniers in saving the rhinos in South Africa. Isabel (www.africanhorsesafaris.com) and I were very lucky because we had the opportunity to do an exclusive interview with Tess and to see the rhinos very closely. (interview online later) A couple of weeks ago, a baby rhino was born and our mission of the day was to spot the little one!rhino green tree africa
Zalig onder een boom in Zuid-Afrika met een neushoorn als gezelschap. What a lucky shot, sitting under a tree, doing an interview, having a rhino at the background!

Geen baby neushoorn gezien vanmorgen. Ondertussen was het lunch tijd en bracht onze gids ons naar een unieke locatie met eindeloos uitzicht.green tree africa We saw some beautiful rhinos but we weren’t lucky enough to see the baby rhino this morning. We drove back to our lunch spot with an amazing view!wood tree Back at our lodge, we spent the afternoon at the pool, working on our tan. 🙂 Even relaxen aan het zwembad om een kleurtje op te doen.blue water green grass‘s Avonds besloten we om nogmaals onze kans te wagen en opnieuw de neushoorns op te zoeken. Later that day, we decided to  go for a second try and visit the rhinos again. We really wanted to see the little baby one! We were pretty lucky this time and could see them all! Gelukkig hadden we deze keer meer geluk en zagen we niet alleen de baby neushoorn, maar de hele groep van zeer nabij. Here is MOKOLO! rhinoWonderful experience to stand in the middle of a group of rhinos! Geweldige ervaring om gewoon midden in een groepje neushoorns te staan!rhino Imagine you live here 🙂 Zalig om hier te verblijven!rhino sun house house blue waterI even had the chance to take the best rhino selfie ever :) Uiteraard even op de foto gaan met de neushoorns 🙂 #selfietimeRhino selfieGreat end of the day, watching the sunset in a magical place. Hoe kan je de dag beter afsluiten dan met een prachtige zonsondergang?rhino sunset

Intrigued? Check out www.africanhorsesafaris.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *