New Year’s Day in London

In their sixth year, All The Queen’s Horses captivated the 500,000 strong crowd with their equestrian injection at the annual London New Year’s Day Parade on 1st January 2017. Travelling from all over the UK and further afield Spanish, American Quarter horses, Haflingers, Norwegian Fjords, Holsteins, Warmbloods, Traditional Cobs, Thoroughbreds, Appaloosas, Irish Sport Horses, Welsh Section A’s, Pure Arabs & British Miniatures all walked proudly through central London dressed as colourful characters from famous film and TV shows under this year’s theme ‘Lights, Camera, Action’.

Wie droomt er niet van om in één van de meest bruisende steden ter wereld oudjaar te vieren? Stel dat je de eerste dag van het nieuwe jaar ook nog eens getrakteerd wordt op een groots hippisch event in het stadscentrum? Wel, dan moet je in London zijn. Naar jaarlijkse traditie worden op 1 januari de Londense straten omgetoverd tot een heus filmdecor, waarin paarden de hoofdrol wegkapen. Voor het 6de jaar op rij ging de nieuwjaarsparade “All the Queen’s horses” door. Ruiters uit het ganse land stromen toe naar de thuishaven van Big Ben om er, piekfijn uitgedost, een rit door de stad te maken en zich te tonen aan de 500 000 toeschouwers.london people red horseHorses and riders replicated super hero’s and famous films including 101 Dalmatians, Oliver Twist, Ben Hur, Moulin Rouge, Star Wars, Mary Poppins etc..Editie 2017 stond in het teken van superhelden en films. De 101 Dalmatiërs, Ben Hur, Mary Poppins en Oliver Twist waren allemaal van de partij. horseAll The Queen’s Horses Founder & Organiser, Caroline Marsh said: “It was another magical parade for All The Queen’s Horses, which would not be possible without the help of the 200 enthusiastic and passionate equestrians who spend the rest of the year planning this one day event of a lifetime.” 

Oprichter en organisator Caroline March was zeer tevreden over deze editie. Een enthousiast team van 200 gepassioneerde paardenliefhebbers werkten het jaar rond om van deze dag een uniek event te maken. Een echte aanrader voor wie oudjaar in London wil vieren.blue and yellow horse

Intrigued? www.allthequeenshorses.co.uk // Photography Credit www.fotos4events.co.uk

1 Comment

  1. January 11, 2017 / 8:18 pm

    Enjoyed this, being 1/2 English, it was wonderful to read! Thank you for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *